Azalea Paris Harmony No.4 Home Fragrance 500 ML
  1. Головна
  2. Каталог
  3. Домашня лінія
  4. Догляд за будинком
  5. Azalea Paris Harmony No.4 Home Fragrance 500 ML
Azalea Paris Harmony No.4 Home Fragrance 500 ML
2 926 грн.
Детальна інформація

Розкішний і чарівний світ аромату для дому Azalea Paris Harmony No.4 – чарівне поєднання елегантності та вишуканості у флаконі об’ємом 500 мл.

У верхніх нотах вас зустріне гармонійне поєднання свіжих цитрусових і квіткових ароматів, пробуджуючи ваші почуття припливом енергії. У процесі аромат розкриваються багатим букетом жасмину та пелюсток троянд, додаючи вашому простору нотку романтики та привабливості. Нарешті, базові ноти теплої амбри та мускусу створюють стійкий, заспокійливий аромат, який залишається в повітрі ще довго після першого бризкання.

Створений з найкращих інгредієнтів і майстерно змішаний, цей аромат покликаний перетворити будь-яку кімнату на святилище спокою та краси. Незалежно від того, чи ви розслабляєтеся після довгого дня, чи приймаєте гостей, Azalea Paris Harmony No.4 підніме ваш простір своїм чарівним ароматом.

Відчуйте магію аромату для дому Azalea Paris Harmony No.4 і підніміть свої відчуття на нову висоту. Пориньте в суть розкоші та вишуканості з кожною бризкою, і дозвольте чарівному аромату створити неперевершений чуттєвий досвід, подібний до жодного іншого. Прикрасьте свій простір ароматом для дому Azalea Paris Harmony No.4 і пориньте у світ елегантності та краси.

Меню